het NIEUWS

Lampionnenoptocht 2017 met Sint Maarten in Westeraam

Ook dit jaar organiseren we met Sint Maarten een feestelijke lampionnenoptocht in de wijk Westeraam.

De kinderen van basisschool De Zonnepoort, De Wegwijzer, De Elstar, De Kikkerkoning Kinderopvang, peuterspeelzaal De Sterretjes en kinderopvang Luna en Skar lopen zodra het donker wordt samen met hun ouders vanaf het schoolplein in een muzikale optocht door de wijk. De optocht start om 17:30 uur (duur ± 20 minuten). Vanaf 17.15 uur speelt het accordeonorkest The Oldtimers op het schoolplein.

Iedereen is welkom om voorafgaand of na de optocht warme chocolademelk of glühwein te drinken. Dit jaar zullen de dranken aan u geserveerd worden door de medewerkers van Droom. Zij vragen een vergoeding van € 1,00 voor chocomelk en € 2,00 voor de glühwein. Het is helaas niet mogelijk om te pinnen. Wij zorgen zoals ieder jaar voor wat lekkers voor de kinderen.

Na de optocht kan er aangebeld worden bij bewoners in de buurt die door middel van een kaars voor hun raam aangeven dat de kinderen welkom zijn om een Sint Maartenliedje te zingen in ruil voor iets lekkers.

Wanneer
Zaterdag 11 november 2017 om 17:30 uur (na zonsondergang)

Waar
Schoolplein brede school De Zon

Zelf meenemen
Je vader, moeder, oppas, opa of oma én een lampion met een lichtje

Het weer
Bij te slechte weersomstandigheden gaat de optocht niet door! Als de optocht niet doorgaat dan zullen we dat op 11 november a.s. uiterlijk om 16:00 uur op deze website vermelden!

Met vriendelijke groet,
De Kikkerkoning Kinderopvang