het NIEUWS

Geannuleerd: Sint Maarten lampionnenoptocht 2019 – brede school De Zon

HELAAS! De lampionnenoptocht gaat niet door!

Beste ouders, kinderen, opa’s en oma’s, buren en families,

Zoals jullie vast al gezien hebben: het regent. We hebben helaas besloten om de Sint Maarten optocht af te lassen. We hopen dat het later op de avond nog even droog is zodat iedereen die dat wil de straat op kan om langs de deuren te gaan. Zien we jullie volgend jaar weer? We wensen jullie een heel fijne avond.

=======================

Ook dit jaar organiseren we met Sint Maarten een feestelijke lampionnenoptocht in de wijk Westeraam.

De kinderen van basisscholen De Zonnepoort, De Wegwijzer, De Elstar, De Kikkerkoning Kinderopvang, peuterspeelzaal De Sterretjes en kinderopvang Skar lopen zodra het donker wordt samen met hun ouders vanaf het schoolplein door de wijk. Onderweg kunt u luisteren naar muziek verzorgd door accordeonband The Oldtimers.

De optocht start om 17:30 uur en duurt ongeveer 15 minuten. Anders dan voorgaande jaren eindigen we in een speeltuintje in de wijk. De kinderen van Babs Balletboetiek verzorgen daar een spetterend optreden terwijl wij graag kosteloos chocolademelk of ranja voor u en de kinderen inschenken. De medewerkers van de Jumbo zijn ook dit jaar weer aanwezig om wat lekkers uit te delen.

Na de optocht kan er aangebeld worden bij bewoners in de buurt die door middel van een kaars voor hun raam aangeven dat de kinderen welkom zijn om een Sint Maarten-liedje te zingen in ruil voor iets lekkers.

Wanneer
Maandag 11 november 2019 om 17:30 uur (na zonsondergang)

Waar
Schoolplein brede school De Zon

Zelf meenemen 
Je vader, moeder, oppas, opa of oma én een lampion met een lichtje

Het weer
Bij te slechte weersomstandigheden gaat de optocht niet door! Als de optocht niet doorgaat dan zullen we dat op 11 november a.s. uiterlijk om 16:30 uur vermelden op deze site.