het NIEUWS

Sint Maarten lampionnenoptocht 2018 brede school De Zon

Sint Maarten lampionnenoptocht 2018 brede school De Zon

Ook dit jaar organiseren we met Sint Maarten een feestelijke lampionnenoptocht in de wijk Westeraam.

De kinderen van basisschool De Zonnepoort, De Wegwijzer, De Elstar, De Kikkerkoning Kinderopvang, peuterspeelzaal De Sterretjes en kinderopvang Skar lopen zodra het donker wordt samen met hun ouders vanaf het schoolplein in een muzikale optocht door de wijk. De optocht start om 17:30 uur en duurt ongeveer 20 minuten.

Iedereen is welkom om voorafgaand of na de optocht warme chocolademelk of glühwein te drinken. Ook dit jaar zullen de dranken aan u geserveerd worden door de medewerkers van Droom. Zij zullen hier een vergoeding voor vragen. Het is helaas niet mogelijk om te pinnen. Wij vragen u daarom om contant geld mee te nemen indien u samen met uw buurtbewoners wat wilt drinken.

Na de optocht kan er aangebeld worden bij bewoners in de buurt die door middel van een kaars voor hun raam aangeven dat de kinderen welkom zijn om een Sint Maartenliedje te zingen in ruil voor iets lekkers.

Wanneer
Zondag 11 november 2018 om 17:30 uur (na zonsondergang)

Waar
Schoolplein brede school De Zon

Zelf meenemen 
Je vader, moeder, oppas, opa of oma én een lampion met een lichtje

Het weer
Bij te slechte weersomstandigheden gaat de optocht niet door! Als de optocht niet doorgaat dan zullen we dat op 11 november a.s. uiterlijk om 16:00 uur vermelden op deze site.

Met vriendelijke groet,
Bso De Zee