het NIEUWS

Sint-Maarten 2023

Ook dit jaar organiseren wij weer de feestelijke lampionnenoptocht die jaarlijks plaatsvindt op 11 november. We zullen net zo als vorig jaar vanuit het schoolplein van bredeschool De Zon samen komen tussen 17:00 en 19:00 uur. Hier kun je wat lekkers halen, een beker chocolademelk drinken en een ‘wat leuk dat je erbij bent kaart’ halen om vervolgens zelf de wijk in te gaan. Natuurlijk mag je ook eerst de wijk in en daarna langskomen op het schoolplein. Iedereen is welkom tussen 17:00 en 19:00 uur.

Brand een lichtje
We vragen iedereen in de wijk Westeraam om op deze avond, zodra het donker wordt, een lichtje te branden voor het raam, bij de voordeur of in de tuin. Dit kan van alles zijn, een lampion, kandelaar, kaarsje, windlicht, kerstverlichting, lichtsnoer etc. Als het maar licht geeft en vanaf de straat zichtbaar is.

Lampion knutselen
Niets is leuker dan met een door jou geknutselde lampion, in het donker, op zoek te gaan naar andere lichtjes in de wijk. De kinderen kunnen op school, bij de bso, op het dagverblijf of thuis een lampion knutselen.

Lichtjesspeurtocht
Wanneer: zaterdag 11 november (17:00-19:00 uur)
Waar: Wijk Westeraam
Zelf meenemen: Een lampion met een lichtje
Zelf doen: Een lichtje branden bij de voordeur, in de tuin of voor het raam