Kindercentra Luna

Wie zijn wij?

Driestroom ondersteunt kinderen met een ontwikkelingsvraag. Onderzoek, observatie en indien nodig diagnose van uw kind vormen de basis voor die ondersteuning. Waar nodig bieden onze specialisten zoals de Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG), therapeuten, orthopedagogen en psychologen specialistische zorg. Samenwerken met andere zorgverleners is vanzelfsprekend voor ons; alleen zo kunnen we de kwaliteit leveren die nodig is voor de ontwikkeling van uw kind.

Wat doen wij?

Alle ogen gericht op de ontwikkeling van uw kind.

Driestroom vindt het belangrijk dat uw kind zich zo dicht mogelijk bij zijn of haar thuis kan ontwikkelen. In de verschillende Driestroomregio’s zijn er diverse mogelijkheden voor passende ondersteuning. Driestroom ondersteunt met:

– observatie

– diagnostiek

– (specialistische) dagbesteding

– wonen, onder meer in Driestroomhuizen

– logeren

– pedagogische ondersteuning thuis of bij derden

– advisering en of ondersteuning aan en binnen onderwijs

Wat dragen wij uit?

De ondersteuning aan kinderen met een ontwikkelingsvraag vindt altijd plaats in samenspraak met u als ouder. Uw vraag stuurt onze zorg. Als ouder heeft u de regie in handen.

Wat valt er nog meer te vertellen?

Om jou goed van dienst te zijn, willen we je leren kennen. Waar hou je van? Wat wil je leren? Wat maakt jou blij? Vragen die het begin van zorgvuldig maatwerk markeren.