Circusworkshop kerstvakantie

In het kader van de samenwerking tussen de basisscholen De Zonnepoort, De Wegwijzer, De Elstar, kinderopvang De Kikkerkoning, peuterspeelzaal de Sterretjes, kinderopvang Skar en kindercentrum Luna hebben we ook dit schooljaar subsidie van de gemeente OverBetuwe gekregen. Hiermee kunnen we deze kerstvakantie een leuke circusworkshop kosteloos aanbieden voor alle kinderen vanaf 4 jaar oud.

Circusworkshop kerstvakantie

Deze circusworkshop wordt verzorgd door Job ten Berge van In de war produkties. Tijdens deze workshop kunnen kinderen onder begeleiding van Job en zijn team allerlei circuskunsten leren. Jongleren, diaboloën, acrobatiek, clownsfietsen, flower sticks, koordlopen en nog meer!

Data

 

circusworkshopVoorstelling

De circusworkshop wordt elke dag om 16.30 uur afgesloten met een spectaculaire voorstelling, gemaakt door de kinderen. Alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes zijn welkom!

Locatie

De circusworkshop wordt gegeven op bso ’t Strand (Nieuwe Aamsestraat 11 in Elst), gelegen naast het station. U kunt parkeren aan de achterzijde van bso ’t Strand (Meiregen). De steigerhouten poort is de toegang naar de bso.

Inschrijven

Maandag, 14 december a.s. start de inschrijving. Het is helaas niet altijd mogelijk om alle kinderen te plaatsen. De workshops heeft 40 plaatsen per dag, dus wees er snel bij want vol is vol. Zolang de workshop niet vol is blijft de inschrijving open en kunnen de kinderen zelfs op de dag zelf nog bellen om te horen of er nog een plekje is. Let op! De inschrijving is pas definitief nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen via de mail.

Inschrijven kunt u onderaan deze pagina!

Buitenschoolse opvang

Zit uw kind op de buitenschoolse opvang van De Kikkerkoning (bso ’t Strand en bso De Zee) en wil uw kind deelnemen aan een workshop die gelijk valt met een opvangdag, dan is dit geen enkel probleem. De bso zal ervoor zorgen dat kinderen van en naar de workshop begeleid worden. Wij willen u vragen dit op het inschrijfformulier duidelijk aan te geven.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met Maaike Willemsen van bso De Zee. Zij is te bereiken op telefoonnummer 0481 – 769012 of 0481 – 769031. Mailen kan ook via team@kikkerkoning.nl.

Hopelijk tot ziens bij de workshops!

Met vriendelijke groet,
namens alle partners van de brede school De Zon

Inschrijven

Klik op een afbeelding om jezelf voor de betreffende dag in te schrijven.